Pages

Thursday, 19 September 2013

Segmen 1st Mama

salam ..
anyoynyo hihi banyak nyaa segmen mudah2 kan .. join jangan tak join ..
alhamdulillah aq sempat join .. tamat 30 sept 2013
nie segmen mama yang first tau .. meh laa join ..
in shaa Allah ada rezeki ..
btw , comel gila banner tuu ..

nak join click SINI


semua syarat sangat mudah .. hihi
rugi ar tak join !



9 comments:

Norhasniza Khalid said...

hai dear, mama baru ada kesempatan jengah peserta ni, terima kasih ye kerana join segmen mama... :)

mama singgah dan follow sini tau..

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dari segmen yang sama dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

http://mieadham86.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Singgah bw dari segmen mama.. Gud Luck yer..
Done follow kat sini..
Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

nur farahain said...

datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

deno said...

hai! deno datang dari segmen 1st Mama! deno done FOLLOW sini no.13!^_^ kalau sudi jemput follow deno sekali...? hehe .. jom ke blog deno ---->>> DayangDeno

Sya Mimie said...

datang dari segmen yang sama.. :)

Segmen 1st Mama

Khairunnisa' said...

Enjoy bersegmen, korang semua!

Nisa'

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

Khir Khalid said...

Assalam.. singgah BW dari segmen yg sama.. done follow.. jemput singgah ye :)
http://khirkarya.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html